Fenomenalnog mirisa zbog kojeg nećete moći da stanete dok ne udarite u dno šerpe.
Kulinarstvo
Kuvarica "Mazzastronne" danas za vas priprema pileći krompir paprikaš odličnog ukusa!
„Mmmm, prste da poližeš!“ – tako govori moj svekar svaki put kada seda za prazničnu trpezu. Za tren oka pripremam ukusne punjene faširane šnicle bez oklevanja i zagrevanja. Nestaju sa tanjira takođe za tren oka.
Jaja su postala toliko popularan proizvod da se u svetu “Dan jaja” obeležava svakog drugog petka u oktobru. Na ovaj nezvanični praznik, kuvari širom sveta pripremaju jela u kojima su jaja glavni sastojak.
Štrudla ili savijača je vrsta jednostavnog, narodnog kolača. Sastoji se od testa koje se razvija oklagijom. Na testo se stavi fil a onda se štrudla urola i peče.
Koji kolač spremiti kada nemate puno vremena? Uvek možete kupiti gotove iz poslastičarnice ali domaći, sveži i mirisni imaju svoju posebnu čar.
Naša kuvarica "Mazzastrone" je za vas danas pripremila špagete sa piletinom u kari sosu. Uživanje za sva čula!
Torta uvek daje osećaj slavlja. I odrasli i deca rado uživaju u ovom voljenom dezertu. Zato ćemo vam reći kako da napravite čokoladnu tortu sa šlagom i orasima - „Svetla Pariza“.
Predlog za nedeljni ručak.
Ne voli svaka domaćica peći deserte, jer je to obično naporan i dugotrajan proces. Međutim, postoje slatkiši za koje je potrebno nekoliko minuta da se pripreme.
Ponekad nas hrana magično vraća u vremena i mesta sa kojima ih povezujemo. Takav efekat poseduju i dobre stare vafle, poznate svima još od detinjstva. Zato vam redakcija "Dnevnog Magazina" nudi recept za domaće vafle, koji su nas nekada s ljubavlju obradovali od bake.
Čebureci nisu zdrava hrana, ali ponekad se želite počastiti ovim pitama sa sočnim mlevenim mesom. Jedinstveno rešenje je da sami pripremite jelo kako biste bili 100% sigurni u pravilan kvalitet svih sastojaka. Zato danas redakcija časopisa "Dnevni magazin" nudi recept sočnih čebureka koji će biti uspešni čak i kod domaćica - početnica.