Najzanimljivije je što ovaj recept ne sadrži ni trunku ulja, i ima malo kalorija. Ali ukus je magičan! Ukoliko volite pite, predlažemo vam da probate laganu i divnu Francusku pitu od jabuka. A sada bounty:
- 2 pločice mlečne čokolade
- 3 kašike kokosovih pahuljica - bolje je ako su nezaslađene
- 1 kašika kondenzovanog mleka sa šećerom
PRIPREMA
- Izmešajte kondenzovano mleko sa kokosom.
- Pripremite odgovarajuću tacnu koja može stati u zamrzivač. Umotajte je u papir za pečenje ili prozirnu samolepljivu foliju.
- Oblikujte smesu u pravougaone oblike - štanglice i poređajte na tacnu.
- Tacnu sa štanglicama stavite u zamrzivač.
- Dok su štanglice u zamrzivaču - rastopite mlečnu čokoladu na pari ili u mikrotalasnoj pećnici.
- Izvadite štanglice iz zamrzivača, umočite ih u rastopljenu čokoladu jednu po jednu i stavite ih natrag na tacnu. Pre posluživanja Bounty čokoladice držite u frižideru.
Bounty slatkiši sa vrućim tropskim imenom su gotovi! Obavezno ih napravite za drage ljude i divite se njihovom blaženom izrazu lica kada probaju vaš domaći original Bounty.
„Bounty“ je zaista nebesko zadovoljstvo! Ako vam se sviđa ovaj recept, obradujte voljene njime.